• Coaching in de omgeving van Alkmaar

  Als je op zoek bent naar coaching in Alkmaar sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn praktijk Binnenkijk Coaching voorzie ik je van de handvatten die je nodig hebt om tot een goede persoonlijke ontwikkeling te kunnen komen. Coaching in Alkmaar geeft je vernieuwde inzichten waarmee je verder kunt. Daarnaast leer je hoe je meer bewust in het leven kunt staan waardoor jouw zelfontwikkeling grote sprongen vooruit neemt.

  Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling levert een belangrijke bijdrage aan je welzijn. Je durft stappen te ondernemen en keuzes te maken die goed voor je zijn. Toch is dat niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Soms kun je namelijk het gevoel hebben dat je stilstaat in je persoonlijke ontwikkeling.

  Dat kan op persoonlijk vlak zijn, maar natuurlijk ook binnen je carrière. Je weet niet zo goed welke kant je op moet en vindt het moeilijk om tot het juiste inzicht te kunnen komen. Deze blokkades belemmeren je in je groei en laten je voor je gevoel stilstaan. Coaching in Alkmaar kan je dan de helpende hand bieden. Samen met jou ga ik op zoek naar jouw verlangen.

  Coaching in Alkmaar

  Na onze kennismakingsgesprek gaan we jouw verlangen onder woorden brengen en aanscherpen. Door deze daarna visueel te maken aan de hand van opstellingen coaching, wordt je de observator van je verlangen en neem je waar wat er in jou speelt qua gedachten en gevoelens. Tijdens mijn coaching in Alkmaar behoud je dus niet alleen de regie, maar kun je ook verrassende inzichten verwachten waar je eerder misschien nooit bij stil hebt gestaan.

  Deze inzichten openen de weg naar jouw persoonlijke groei. Voor persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar sta ik dan ook graag voor je klaar. Je weet welke stappen je moet zetten om zowel op persoonlijke als zakelijk vlak verder te kunnen komen. Je bent je meer bewust van wat je graag zou willen. Coaching in Alkmaar bij Binnenkijk Coaching kan uit één sessie bestaan, maar meerdere afspraken zijn uiteraard mogelijk.

  Dit is afhankelijk van jouw wensen en de mate van ondersteuning die je nodig hebt om persoonlijke groei mogelijk te kunnen maken. Door mijn ruime ervaring in het vak laat ik je zien op welke manier jij je meer open kunt stellen voor datgene wat er in je leeft. Dit kan ik tevens ondersteunen door het voorafgaand uitvoeren van enkele meditatie oefeningen. Voor coaching in Alkmaar ben je bij mij van harte welkom.

  Coaching Alkmaar