• Opstellingen coaching in de omgeving van Alkmaar

  Als je gebruik wilt maken van opstellingen coaching ben je bij Binnenkijk coaching in Alkmaar aan het juiste adres. Samen met jou maak ik je verlangen en wensen visueel door middel van een opstelling. De weg die je kunt bewandelen in je persoonlijke groei wordt op deze manier helder en concreet. Als ervaren coach sta ik dan ook graag voor je klaar als je gebruik wilt maken van opstellingen coaching in de omgeving van Alkmaar.

  Coaching heeft alles te maken met groei en ontwikkeling. Dit is belangrijk voor ons welzijn en laat ons de persoon zijn die we kunnen zijn. Soms kan dit uitgangspunt belemmerd worden. Je kunt het gevoel hebben dat je stilstaat in je ontwikkeling, maar kunt niet exact definiëren waar dat nou precies door komt. In dat geval kan opstellingen coaching uitkomst bieden. Mijn coaching in Alkmaar begint altijd met een kennismakingsgesprek.

  Na dit gesprek maak ik samen met jou je hulpvraag concreet. Ik voorzie je van een heldere samenvatting voordat we starten met het maken van een opstelling. Opstellingen coaching kan aan de hand van woorden die jouw hulpvraag omschrijven. Ook papier of poppetjes worden veel gebruikt om jouw verlangen concreet en visueel te kunnen maken.

  Opstellingen coaching in Alkmaar

  Door de opstelling krijg je een helder beeld van het verlangen wat in jouw onderbewustzijn leeft. Dit legt de weg open naar nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. Deze inzichten leveren een belangrijke bijdrage aan jouw groei. Dus ook als je wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling in Alkmaar kan opstellingen coaching effectief ingezet worden.

  Hierbij kun je denken aan het verkrijgen van inzichten in je privésituatie, maar natuurlijk ook carrièregericht. Als ervaren coach zorg ik er altijd voor dat je de regie in eigen hand houdt. Zeker bij opstellingen coaching, ben je zelf degene die jouw persoonlijke verlangen observeert. Dit geeft de inzichten en handvatten die je nodig hebt om op de juiste manier te kunnen groeien en ontwikkelen.

  Als je gebruik wilt maken van coaching in Alkmaar door middel van opstellingen, dan kan het voorkomen dat één sessie je van voldoende nieuwe inzichten en inspiratie voorziet. Natuurlijk is het binnen mijn praktijk in Alkmaar ook mogelijk om meerdere sessies te plannen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je wilt weten wat opstellingen coaching voor jou kan betekenen.

  Opstellingen Coaching