• Privacy

  • Privacyverklaring BinnenKijk


    BinnenKijk gevestigd Compganiestraat 33 1813 SX Almaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

    Contactgegevens websitehttps://www.BinenKijk.nl  Adres: Compagniestraat 33, 1813 SX Alkmaar. Telefoon: 06-43460203. Henny Boels is de Functionaris Gegevensbescherming van BinnenKijk. Zij is onder andere te bereiken via info@binnenkijk.nl 

    Persoonsgegevens die wij verwerken. BinnenKijk verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam, Adresgegevens, Telefoonnummer
,E-mailadres 

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@binnenkijk.nl dan verwijderen wij deze informatie. 

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken. BinnenKijk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: het maken van facturen, je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
. BinnenKijk verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

    Geautomatiseerde besluitvorming. BinnenKijk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BinnenKijk) tussen zit. 

    Computerprogramma's of -systemen. Exact-online, een boekhoudprogramma voor het verwerken van facturen. 

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren. BinnenKijk bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren voor de persoonsgegevens die wij verwerken (voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres) een bewaartermijn van zes maanden, gerekend vanaf het laatste consult, of ((indien van toepassing) tot het volgende afgesproken consult. Daarna verwijderen wij jouw persoonsgegevens uit onze administratie. De bewaartermijn dient om je te kunnen bellen of mailen als dat nodig is voor onze dienstverlening. 

    Delen van persoonsgegevens met derden. BinnenKijk verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken. BinnenKijk gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. 

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bewust en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@binnenkijk.nl 
    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . BinnenKijk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen. BinnenKijk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons: info@binnenkijk.nl