• Reviews

 • Eyeopener. Door mijn organisatie te visualiseren werd mij helder hoe ik aanstuurde en hoe ik het eigenlijk zou willen. Ik ben nu bezig het aansturen anders vorm te geven. Tot genoegen van mezelf en van mijn personeel.

  Frans

  L.S

 • Drie keer ben ik bij Henny geweest voor een opstelling. Ik liep vast doordat ik steeds maar gedachten had die ik niet stil kon zetten. Het beheerste mijn dagen en nachten. Ik had al gesprekken gehad met een psycholoog, maar praten hielp niet.

  Toen ik bij Henny een opstelling deed viel er een kwartje en ik kreeg ruimte in mijn hoofd. Het voelde bevrijdend. De manier waarop Henny aan het werk ging, gaf me het gevoel dat niets moet. Door een opstelling kom je tot inzichten die je verder helpen.

  Elsbeth

  L.S

 • Dank je Henny voor de inzichten die ik heb gekregen tijdens de sessie die je mij hebt gegeven. Door jouw professionele ondersteuning werd het onbewuste bewust gemaakt en kon ik verder op mijn pad. Henny is een warme vrouw die met hart en ziel je ondersteunt waar nodig. Haar unieke methode is een aanrader. Nogmaals dank Henny

  Margreet

  L.S

 • Ik heb een opstelling met Henny gedaan in mijn burn-out periode. Doordat ik visueel kon maken waar ik tegenaan liep en Henny mij de juiste vragen stelde, kreeg ik meer inzicht in de kern van mijn situatie. Verder bood het mij de kans om te ervaren wat voor mij in die situatie echt belangrijk was. Terwijl ik daarvoor er alleen maar in mijn hoofd over bleef piekeren. Ik heb Henny ervaren als een betrokken coach met kennis van zaken. Ik kan een opstelling bij haar zeker aanraden.

  B

  L.S